×

Regisztráció

Személyes Információk

Belépési adatok

vagy bejelentkezés

Keresztnév kötelező!
Családnév kötelező!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
E-mail cím kötelező!
This email is already registered!
Jelszó kötelező!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Kérem fogadja el az ÁSZF-ben és ANY-ben foglalt feltételeket!
Email or Password is wrong!

Biztonságos Vásárlás

Internetes felület bankkártyás fizetéshez

A háromszereplős fizetés esetén a kártya adatok megadása az OTP bank által biztosított internetes (böngészős) felületen megy végbe, azaz a DP Munkaruha Online áruház és a vevő által megadott adatokból együttesen állnak elő a tranzakció adatai. Ezen fizetési mód alkalmazásakor a bankkártya adatok biztonságos továbbításáért (a fizetőfelület vevő oldala és a bank között) a bank felel.

Fizetés menete

Bankkártyás fizetési mód kiválasztása

A vásárló kiválasztja a kifizetendő árut, szolgáltatást a webáruház felületén, összeállítja a vásárlói kosarát és kiválasztja a bankkártyás fizetési módot.

Tranzakció azonosítása

A webáruház alkalmazás az OTP Bank fizetőfelületével áll kapcsolatban. Biztonságos csatornán azonosítja magát a Bank felé és átküldi a tranzakció azonosítóját és összegét.

Fizetéshez banki oldal felülete

Ezzel egy időben a webáruház alkalmazás átirányítja a vásárlót a fizetőfelület banki oldalára. A banki oldal megjeleníti a webáruház nevét és a tranzakció összegét.

Bankkártya adatok megadása

A vásárló a bank felületén, biztonságos környezetben megadja a tranzakció kiegyenlítéséhez szükséges bankkártya adatokat.

Banki visszajelzés webáruház felé

A banki oldalon így már minden adat a rendelkezésére áll a fizetéshez. Végrehajtatja a fizetési tranzakciót, amelynek eredményét közli a webáruház felé.

Vásárlási visszajelzés felülete

A vásárló visszairányításra kerül a webáruház alkalmazás valamely, a webáruház által megadott lapjára.

Elfogadható kártyatípusok

Az OTP Bank az alábbi kártyatípusok esetén ajánlja az internetes kártyaelfogadást a Partnerei számára. A felsorolt kártyatípusok közül valamennyi, belföldön és külföldön kibocsátott kártya elfogadható, amely internetes fizetésre alkalmas.

MasterCard

Visa Classic

American Express

American Express kártyák (Magyarországi elfogadóként kizárólagos joggal)

Visa Electron

Kibocsátótól függően Visa Electron – ezen kártyák esetében a kibocsátó határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

OTP Maestro

Az OTP Bank által kibocsátott Maestro kártyák

Maestro

Más bank által kibocsátott Maestro kártyák. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyabirtokos kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e- commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát.
Hírlevél
Facebook Page